GlenDronach 8 år 46 % 70 cl Forstør

GlenDronach 8 år 46 % 70 cl

5060399681230

Ny vare

GlenDronach - The Hielan - 8 Years Old Single Highland Malt 46%
 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 379,00

Yderligere information

Hielan´ er en fantastisk højlandswhisky i en meget prisvenlig klasse. Whiskyen er lagret på en kombination af Bourbon- og Sherryfade (fra både Oloroso og Pedro Ximénez sherry). En dejlig blød og velsmagende Single Malt.


Det er 200 år siden, at GlenDronach blev etableret i det skotske højland. Og whiskyen fra destilleriet er i dag mere populær end nogen siden før. Langt den overvejende del af de aftapninger, der kommer ud fra GlenDronach, er single malt der udelukkende har lagret på Sherryfade. Men der er undtagelser. I en vis grad anvendes også amerikansk eg. The Hielan´ er et eksempel på, hvorledes whisky fra forskellige fadtyper kan sammensættes til en ny og spændende helhed, der giver nogle helt andre smagsindtryk, end den traditionelle GlenDronach - uden at whiskyen mister sin specielle destilleri-karakter.

GlenDronach - The Hielan´
Farven er flot gylden med en kobberagtig glød. I næsen fornemmes blomster, orangeskal og en lille tvist af citrus samt rosiner og et strejf af vanilje.

I smagen kommer der afrundede toner af eg, krydderier, abrikosmarmelade og honningkager. Endvider rummer smagen en antydning af karamel, kakao og ristede mandler.

Whiskyen har klassiske sherrytoner med den traditionelle Highland karakter.
Whiskyen er naturligvis ikke kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de rå dråber, lige fra fadene blot nedjusteret til 46% alkohol.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

GlenDronach 8 år 46 % 70 cl

GlenDronach 8 år 46 % 70 cl

GlenDronach - The Hielan - 8 Years Old Single Highland Malt 46%