Chateau des Bardes 2012 Saint Emilion Forstør

Chateau des Bardes 2012 Saint Emilion

3760193352375

Ny vare

Chateau des Bardes 2012 Saint Emilion Grand Cru

Flere detaljer

På lager

DKK 199,00

Yderligere information

Saint-Émilion Grand Cru i absolut fineste forfatning. En fantastisk repræsentant for klassifikationen. Château des Bardes både dufter og smager som den ægte vare. Ganske enkelt en elegang Merlot-vin med et lille "skud" Cabernet, der giver vinen ekstra bid.

Slottet ligger i den lille landsby Saint-Christophe des Bardes, meget tæt på selve Saint-Émilion by. Vinen produceres meget traditionel på overvejende Merlot (70%) og en lille andel Cabernet Sauvignon (30%), der bidrager med et lille dejligt tanninbid. Druerne høstes manuelt, og vinen tilbringer fra 12 til 18 måneder på helt nye egefade af fransk eg.

Oplevelsen
Vinen har en meget intens dybrød farve. I munden fornemmes en silkeblød vin, der fylder alle smagsløg med imødekommende aromaer, som man kan forvente fra velproduceret Saint-Émilion.
Masser af violer og krydderier. En ret kraftig og maskulin vin, men med en meget fin balance og afrunding. Det er bare en meget høj standard for en vin i denne kategori. Super elegant!

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er som skabt til en god rød bøf eller en veltilberedt steg fra ovnen eller stegegryden. Tilbehøret må ikke være for krydret og kraftigt. Château des Bardes kan også serveres til et lækkert udvalg af gode, men ikke for kraftige oste. Og så smager den bare lækkert, når man har sat sig godt tilrette i stuens bedste stol efter en skøn middag.

Guld i Paris
Château des Bardes har velfortjent fået guldmedalje ved "Concours Génèrel Agricole" i Paris.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Chateau des Bardes 2012 Saint Emilion

Chateau des Bardes 2012 Saint Emilion

Chateau des Bardes 2012 Saint Emilion Grand Cru