Austrian Empire Navy Rum Solera 18 Forstør

Austrian Empire Navy Rum Solera 18

742832500029

Ny vare

Austrian Empire Navy Rum Solera 18 år
70 cl
40% alc

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 449,00

Yderligere information

En rigtig god gammel sød rom, der har rigtig meget at byde på. Der er masser af fadtoner fra de 18 års solera lagring. Super lækker!

Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.

18 Years Old Solera
God gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Rommen er lagret langsomt i solera-systemer i 18 år. En meget unik og karakterstærk rom.

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Austrian Empire Navy Rum Solera 18

Austrian Empire Navy Rum Solera 18

Austrian Empire Navy Rum Solera 18 år
70 cl
40% alc

Kunder, der købte denne vare, købte også