Søg

Kategorier

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Chateau Lynch Bages 2019 Forstør

Chateau Lynch Bages 2019

1855120

Ny vare

Chateau Lynch Bages 2019 Pauillac
5. cru classe
75 cl
 
 

Flere detaljer

På lager

DKK 1.195,00

Yderligere information

Château Lynch-Bages er i dag en af de mest efterspurgte vine i den årlige “en primeur kampagne”, og i nogle årgange kan den være helt umulig at anskaffe. Det er både investorer, og vinelskere der efterspørger vinen, som godt nok kun er klassificeret som 5. Cru Classé, mens som i kvalitet kan hamle op med de fleste andre Cru Classé vine i området, selvom disse måtte besidde en højere klassifikation. Og det er ingen tilfældighed, at Château Lynch-Bages har placeret sig blandt de bedste. Det er et resultat af grundigt, hårdt og målrettet arbejde fra familien Cazes.

Slottet, der er beliggende i udkanten af Pauillac i landsbyen ”Village de Bages” på plateauet af samme navn, tilhørte tidligere den irske familie Lynch. Det blev købt af Jean-Charles Cazes i 1934, og har siden da været i familiens eje. Det er hans barnebarn, Jean-Michel Cazes, der har hævet kvaliteten på Lynch-Bages, siden han overtog ansvaret. Og det er ikke kun på slottet, at familien Cazes har sat deres præg. Stort set hele landsbyen er blevet renoveret med familiens hjælp, lige fra kirken til den dejlige restaurant, der ligger på torvet og som man bestemt bør besøge, hvis man kører gennem området.

På de 100 hektar på Château Lynch-Bages, produceres der omkring 350.000 flasker årligt. Vinen er overvejende produceret på Cabernet Sauvignon, og altid kendt for sin elegante stil. Vinen lagres fra 12 – 18 måneder på egefade. Helt op til 70% fornys hvert år.

 

96+ af robertparker.com drikkes fra 2029-2065

Robertparker.com skrev

"A true classic from this estate, the 2019 Lynch-Bages has turned out brilliantly, unwinding in the glass with aromas of cassis and sweet blackberry fruit mingled with licorice, mint, cigar wrapper and loamy soil. Full-bodied, rich and concentrated, it\'s a deep, multidimensional wine built around a chassis of rich, powdery tannins and succulent balancing acids. The last vintage produced in Lynch-Bages old winery, it will be interesting to compare this benchmark wine with subsequent vintages over the coming years."

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Chateau Lynch Bages 2019

Chateau Lynch Bages 2019

Chateau Lynch Bages 2019 Pauillac
5. cru classe
75 cl