Fantini Montepulciano d'Abruzzo Forstør

Fantini Montepulciano d'Abruzzo

8019873000019

Ny vare

Fantini Montepulciano d\'Abruzzo 2018
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 79,00

Yderligere information

Montepulciano d’Abruzzo er flagskibet i Fantini’s sortiment. Det er den klassiske vin fra Abruzzo. En fyldig og velafbalanceret rødvin.   

 

Vingårdens marker er beliggende i kommunerne Ortona, San Salvo og Pollutri ved Adriaterhavskysten i Abruzzo-regionen. Vinstokkene står på en undergrund, der er en blanding af ler- og kalkstenjord.

 

Vinifikationen foregår via en nænsom afstilkning og presning, hvorefter der foretages en koldgæring i fire dage efterfulgt af ”maceration” og alkoholisk gæring ved 24-26 grader i 8-10 dage. Herefter lagres vinen på rustfrie ståltanke, da man ønsker af bevare så meget frisk frugt i vinen som overhovedet muligt.

 

Druerne gennemgik derefter en forkølelse maceration i fire dage. Fermentering fandt sted i tanke i rustfrit stål ved en temperatur på 24-26 grader i 8-10 dage. Denne vin modtog ingen ældning af eg for at bevare frugtens levende liv.

 

Resultatet er en rødvin med en flot rubinrød farve. Aromaen er intens med frugtagtige toner af vilde bær. En fyldig vin, velafbalanceret og med en ren eftersmag.

 

 

Serverings-TIPS

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen egner sig godt til medium kraftige kødretter, pastaretter eller modne, men ikke for kraftige oste.

 

Udmærkelser

GULDMEDALJE: ”Mondiales des Vins”, 2018

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fantini Montepulciano d'Abruzzo

Fantini Montepulciano d'Abruzzo

Fantini Montepulciano d\'Abruzzo 2018
75 cl