Søg

Champagne

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

De Venoge Princes Blanc de Blanc Forstør

De Venoge Princes Blanc de Blanc

3291690562009

Ny vare

Champagne de Venoge - Princes, Blanc de Blancs

 
75 cl
 
 

Flere detaljer

På lager

DKK 849,00

Yderligere information

Princes Blanc de Blancs er udelukkende produceret på Chardonnay fra Premier Cru og Grand Cru marker (Mesnil sur Oger og Trépail). Vinen er ”stramt” blandet af kældermesteren hos de Venoge.

 

Det er en Champagne med vidunderlige mineralske noter, og den har et rigtig godt lagringspotentiale. Dens friskhed og elegance understøttes af subtile aromaer af lyse blomster og citrus. Princes Blancs de Blancs er en fortryllende aperitif ligesom den med fordel kan anvendes til lette forretter. Dosagen udgør 6g/liter.

 

Det velrespekterede Champagnehus de Venoge har med ”Princes-serien” genoplivet fortælling om den mytiske ”Champagne Princes”, som blev lanceret i 1864 af husets daværende ejer Joseph de Venoge, til ære for prinsen af Organge.

Den elegante og berømte flaske, der er udformet som en karaffel minder om de krystalflasker, som de europæisk aristokratier brugte til at dekantere deres champagner i begyndelsen af det tyvende århundrede.

 

91 point hos Robert Parker!

"The wine has a discreet but elegant and complex bouquet of ripe white fruits intermingled with brioche, white caramel and honey aromas. Medium-bodied and delicate on the palate, this is a pretty rich and round yet fresh and elegant Champagne with a stimulatingly pure, mineral finish and persistent lemon flavors. This has good intensity, length and tension but without the finesse and lightness of the Blanc de Noir."

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

De Venoge Princes Blanc de Blanc

De Venoge Princes Blanc de Blanc

Champagne de Venoge - Princes, Blanc de Blancs

 
75 cl