De Venoge Cuve Princes Blanc de Noir Forstør

De Venoge Cuve Princes Blanc de Noir

3291690563006

Ny vare

Champagne de Venoge - Princes, Blanc de Noirs

 
75 cl
 
 

Flere detaljer

På lager

DKK 699,00

Yderligere information

”Princes Blanc de Noirs” er i al overvejende grad produceret på druer fra Premier Cru og Grand Cru marker fra ”Montagne de Reims”. Den endelige blanding er fuldendt med druer fra en lille omhyggelig udvalgt parcel i ”les Riceys”, og det er udelukkende Pinot Noir der er høstet til denne frorygende champagne. Dosagen udgør 7g/liter.

 

Det er en absolut top-cuvée med en enorm aromatisk rigdom og friskhed, der er flot afbalanceret. Eftersmagen indeholder aromaer af friske røde frugter og solbær.

 

Det velrespekterede Champagnehus de Venoge har med ”Princes-serien” genoplivet fortælling om den mytiske ”Champagne Princes”, som blev lanceret i 1864 af husets daværende ejer Joseph de Venoge, til ære for prinsen af Organge.

Den elegante og berømte flaske, der er udformet som en karaffel minder om de krystalflasker, som de europæisk aristokratier brugte til at dekantere deres champagner i begyndelsen af det tyvende århundrede.

 

93 point hos Robert Parker!

"On the palate, this is a mouthful of round, fresh and delicate Champagne!

It is seriously structured yet very finessed, lithe, elegant and persistently aromatic, with lovely cherry and black currant flavors in the finish. Just gorgeous!"

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

De Venoge Cuve Princes Blanc de Noir

De Venoge Cuve Princes Blanc de Noir

Champagne de Venoge - Princes, Blanc de Noirs

 
75 cl