Malus Danica æblevin 37,5 cl Forstør

Malus Danica æblevin 37,5 cl

5712824611212

Ny vare

Malus Danica æblevin
Cold Hand Winery
37,5 cl
12% alc

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 280,00

Yderligere information

Kryokoncentreret æblevin lavet på danske æbler af sorterne Ingrid Marie, Filippa, Elstar, Jonagold og Belle de Boskoop. Vores flagskib og vinen, der startede vores Cold Hand frugtvinseventyr. Malus Danica balancerer perfekt æblernes vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften af honning, sød æblemos og frisk æbleskræl vælter op af glasset, og smagen er frisk og fyldig. Anbefales til oste, desserter eller som en nydelse i sig selv. Også rigtig god til fede retter som foie gras og rillette.

 

Malus Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne presses til most efter høst og bliver straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “æblesirup” langsomt koldfermenteret igennem 18 måneder til en intens vin, og til sidst lagret 3 måneder på barrique.

 

At kryokoncentrere giver os i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Malus Danica æblevin 37,5 cl

Malus Danica æblevin 37,5 cl

Malus Danica æblevin
Cold Hand Winery
37,5 cl
12% alc