Søg
3760102020111
Ny vare
På lager
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
Albert Sounit Caprice Blanc Brut
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Produceret efter Méthode Traditionelle, hvilket vil sige gæring i flaske (som Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår gæringen separat efter druesort på ståltanke (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappet på flaske, med en tilsætning af sukker og gær, som sætter andengæringen i gang. Det er denne proces (Méthode Traditionelle) som danner boblerne (naturligt kulsyre), tryk og mere alkohol (12,5%). Caprice bliver gæret på flaske i min. 6 måneder inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter inden dégorgering, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding (dosage) og påfører den klassisk champagne-prop. Blanc de Blancs brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig – meget liflig. I smagen er den blød og afrundet, med god fylde og nerve. Dosage: 0,5.
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.