Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på større bestillinger.
Domaine Fèvre & Fèvre
Fèvre-familien har arbejdet med vin i Chablis i flere århundreder, selv om slægtsforskningen kun når tilbage til 1745. I dag er det Nathalie & Gilles Fèvre som står ved roret. Begge er uddannet oenologer og efter at have arbejdet for vinfirmaer i både Frankrig (især Chablis) og udlandet, lykkedes det dem at samle familiens besiddelser igen, og de dyrker i dag 47 ha. vinmarker i appellationerne Chablis – Chablis 1. Cru (Vaulorent, Fourchaume og Mont de Milieu) og Chablis Grand Cru (Les Preuses). Parret har fordelt deres arbejdsindsats, så Nathalie regerer i cuveriet og Gilles står for vinmarkerne. Alt er passet og plejet til perfektion; både vinmarkerne og cuveriet er en drøm og i en klasse for sig. Ikke underligt, at vinene er så krystalklare og mineralske! Dyrkningen i vinmarkerne foregår efter ”agriculture raisonnée” (integreret landbrug) principper. Nathalie vinificerer Chablis og 1. Cru Fourchaume 100% på stål, hvorimod Chablis 1. Cru Vaulorent får op til 15% fadgæring. Chablis Grand Cru ”Les Preuses” er vinificeret 70% i ståltank og 30% i barrique.
Bæredygtige tiltag hos Domaine Fèvre & Fèvre
Marcel og Blanche Fèvre dyrker deres marker efter retningslinjerne udstukket af Haute Valeur Environnementale (HVE). Der har dog siden 2019 været arbejdet efter økologiske retningslinjer, og der er derfor forventninger om at kunne blive certificere under Agriculture Biologique (AB) fra og med 2022 høsten.