Tosti Brachetto D'Acqui DOCG Dolche Forstør

Tosti Brachetto D'Acqui DOCG Dolche

605042

Ny vare

Tosti Brachetto D\'Acqui docg Dolche
75 cl. 6,5% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 110,00

Yderligere information

Denne Brachetto vil behage selv den mest kræsne gane. Bør prøves til rabarbersuppe med vanilleis, og din middag er fuldendt!

Brachetto
Denne druesort dyrkes hovedsageligt i Piemonte regionen, i det Nordvestlige Italien. De fleste har stiftet bekendtskab med Brachetto, via den søde Brachetto D´Acqui, der er som skabt til den danske gane. Brachetto D´Acgui blev i 1996 klassificeret som DOCG vin.

Tosti
Tosti blev startet i 1820, og er i dag kendt over hele verden, for deres produktion af kvalitetsvine, med speciale i de søde Moscato vine.
Druerne til disse vine, kommer fra mange små gårde, der hver især er nøje udvalgt, med henblik på at få de bedste druer fra de enkelte kommuner og parceller.

Tosti - Brachetto
Denne Brachetto er produceret på Charmat metoden, hvor anden gæringen foregår på rustfri ståltanke. Farven er rød med lysserøde nuancer. Smagen er frisk med en lækker sødlig eftersmag af modne bær.

Serverings-TIPS
Denne Brachetto passer godt til alt med rabarber, is, tørret frugt samt søde kager. Bør nydes ved 5-7 grader i champagneglas eller hvidvinsglas.

5 af 5 stjerner i VinAvisen, der skrev:
"Farven er som modne ribs, og smagen er fuld af friske sommerbær og rabarber. Sådan er denne mousserende vin, der er sød, men samtidig har en frisk syre. Nyd den til ikke alt for søde is-desserter eller bare, som den er. Med sit lave alkoholindhold er den også behagelig som en lidt anderledes apéritif

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Tosti Brachetto D'Acqui DOCG Dolche

Tosti Brachetto D'Acqui DOCG Dolche

Tosti Brachetto D\'Acqui docg Dolche
75 cl. 6,5% alc

Kunder, der købte denne vare, købte også