Michler's Green Gin Forstør

Michler's Green Gin

742832544030

Ny vare

Michlers Green Gin
70 cl. 44% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 299,00

Yderligere information

Michler´s Gin produceres ved en langsom triple destillation med en tilsætning af hele 25 forskellige krydderier og krydderurter.

Michler´s Green Gin
er en triple destilleret Gin i verdensklasse. Der indgår ikke færre end 25 forskellige krydderier og krydderurter i dette fantastiske destillat. Den har en udpræget duft og smag af agurk.
På grund af det høje indhold af enebær i dette destillat, vil ginen blive let matteret hvis den kommer i køleskabet. Det er de æteriske olier som samler sig ved temperaturer under 7 grader.

Det er en gin der med sin blødhed og dejlige blide smag af agurk, kan drikkes rent med is. Eller som almindelig Gin/Tonic, med et par skiver agurk i glasset, masser af is og et par blade basilikum.

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende, der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers´s produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Michler's Green Gin

Michler's Green Gin

Michlers Green Gin
70 cl. 44% alc