Henry Fessy Macon-Villages 2016 Forstør

Henry Fessy Macon-Villages 2016

3433221002817

Ny vare

Henry Fessy Macon Villages 2016
Macon, Frankrig
75 cl. 12,5%alc
 

Flere detaljer

På lager

DKK 119,00

Yderligere information

Den sydlige del af Bourgogne byder ofte på en overraskende høj kvalitet. Her kan der virkelig gøres nogle gode køb især blandt områdets hvide vine. Henry Fessy Mâcon-Village er netop sådan en positiv overraskelse. En lækker aromatisk Chardonnay med en dejlig lysegul farve. I næsen fornemmes aromaer af lys fersken. Vinen er rund og blød med lette noter af Muscat i eftersmagen.

Vinen er udelukkende produceret på Chardonnay fra mere end 30 år gamle vinstokke, der står på en ler og kalkholdig undergrund. Vinen gennemgår malolaktisk gæring, men lagres ikke på egefad, hvorfor den fremstå med en gennemgående behagelig mineralsk tone.

Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør være 10-12 grader. Vinen er meget velegnet til filet af fed fisk eksempelvis af laks eller tartar af tun. Endvidere er den anbefalelsesværdig til stegt kylling, skinke serveret med linser eller gode modne oste.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk - der skrev:
"En meget lækker hvidvin med et flot billede af druen Chardonnay. Den har en smag, der er både blød og frisk. Skænk den fx til, hvad der står på vingårdens webside: Laks, stegt kylling, tuntatar og ost. Vi tilføjer: Samt let røgede ting

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Henry Fessy Macon-Villages 2016

Henry Fessy Macon-Villages 2016

Henry Fessy Macon Villages 2016
Macon, Frankrig
75 cl. 12,5%alc
 

Kunder, der købte denne vare, købte også