Tenuta Rocca Barolo Forstør

Tenuta Rocca Barolo

336584

Ny vare

Tenuta Rocca Barolo 2013
75 cl
14% alc

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 349,00

Yderligere information

Tenuta Roccas Barolo er produceret på Nebbiolo fra de af familiens marker, der ligger perfekt placeret mod sydvest på de stejle skråninger nedenfor vingården. Vinifikationen er traditionel, og vinen lagres i minimum to år på fad inden den tappes på flaske. Herefter lagres vinen i endnu et år, inden den forlader kælderen. Det er en robust Barolo af den gammeldags kaliber, som nemt kan gemmes i kælderen i op til tyve år fra høståret.

 

Smagen er ret intens og vedholdende med aromaer af violer, kirsebær, kanel, nelliker, vanilje og læder. Vinen er tør, varm og robust med en kraftig krop og perfekt afstemte tanniner. Den er blød, afbalanceret og med en intens og vedholdende eftersmag. Klassisk og lige efter bogen.

 

Serverings-TIPS

Serveringstemperaturen må ikke overstige 16/18 grader. Det er en vin, som kan klare selv meget kraftige retter. Server den eksempelvis til andesteg eller gammeldags grydestegt oksesteg, fjervildt, hårvildt eller til en god bøf. Den er også velegnet til lam og braiseret kød samt til gode modne oste.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Tenuta Rocca Barolo

Tenuta Rocca Barolo

Tenuta Rocca Barolo 2013
75 cl
14% alc

Kunder, der købte denne vare, købte også