Croix Valong Cotes du Rhone Forstør

Croix Valong Cotes du Rhone

3373160101335

Ny vare

Croix Valong 2013
Cotes du Rhone
75 cl 14%alc

Flere detaljer

På lager

DKK 99,00

Yderligere information

Med Croix Valong i glasset har du den helt perfekt efterårsvin fra Rhônedalen. Balancen mellem pris og kvalitet er helt unik. En vin med kraft og fylde og en helt utrolig evne til at matche selv de mest kraftige kødretter.

Croix Valong er produceret på druerne Grenache og Syrah fra gamle vinstokke. Vinifikationen er traditionel med fadlagring på egefade. Omkring 15% af vinen lagres på helt nye og friske fade.

Denne traditionelle produktion giver vinen en meget dybrød, næsten helt sort farve. Duften vækker minder om meget mørke koncentrerede kirsebær. Smagen er koncentreret og tæt med solbæraromaer. Eftersmagen er lang og vedhængende. En vin med en fin balance, og bløde tanniner - dog med et velmenende "bid", der gør den særdeles velegnet til kraftige kødretter.

Guld på guld...
Croix Valong har fået mange fine anmeldelser og medaljer for den fine kvalitet. Bl.a. Guldmedalje i både Paris og Mâcon i 2013.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til de mest kraftige og krydrede kødretter, eksempelvis flæskesteg, andesteg, lammekølle med masser af hvidløg, eller en god krydret sammenkogt ret.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Croix Valong Cotes du Rhone

Croix Valong Cotes du Rhone

Croix Valong 2013
Cotes du Rhone
75 cl 14%alc