Søg

Rhone vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Domaine les Sibu Sablet 2021 Forstør

Domaine les Sibu Sablet 2021

3770020204005

Ny vare

Domaine les Sibu Sablet 2021
Cotes du Rhone Villages
75 cl 14,5% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 135,00

Yderligere information

Denne rødvin fra Domaine les Sibu har en meget smuk mørk farve med rubinrøde nuancer. I næsen afslører vinen intense mørke frugter, der er velafbalanceret og behagelige. I munden opleves rødvinen rund og fyldig med fine og silkebløde tanniner, der afrundes med en fyldig og delikat aroma. 

Denne rødvin er produceret på en blanding af Grenache 40%, Syrah 40%, Mourvèdre 10%, Carignan 10%, fra vinstokke på en gennemsnitsalder af 30 år. Vinen lagres i seks måneder inden at den tappes på flaske.

Domaine les Sibu

Fire generationer på Domaine les Sibu
Domaine les Sibu’s vinmarker i Gigondas, Sablet og Seguret, har gennem fire generationer været plejet og dyrket af familien Alazard. Familien har altid givet sig god tid til at dyrke jordbunden og vinstokkene efter traditionelle metoder med stor respekt for naturen. 

Ny mentalitet og vision
Loïc Alazard har siden han var helt lille, været med sin far og bedstefar i markerne og er nu 4. generation på Domaine les Sibu. Loïc Alazard har gennem sin uddannelse i ønologi (med praktik hos forskellige vinproducenter i Gigondas, det øvrige Rhône, og med seks måneder i Waipara Valley i New Zealand) stiftet bekendtskab med en række nye arbejdsmetoder. Resultatet af disse, endte som en øjenåbner for en anden mentalitet og vision. 

Fra salg af druer til vin 
Loïcs hjemkomst i 2015 fik Domaine les Sibu til at vælge nye veje, og gik fra blot at sælge druer til selv at producere vinen. Årets høst fra markerne i Gigondas i 2015 blev vinificeret hos en kollega i Gigondas og da kvaliteten var fremragende, blev succesen gentaget i 2016.

En stigende succes
I 2017 besluttede familien Alazard at omdanne deres lagerbygning til vinkælder, og har siden da produceret vin af ca. halvdelen af høsten fra markerne i både Gigondas og Sablet. Da populariteten er stigende, er det familiens mål at lave vin af hele drueproduktionen. 

Siden 2019 har Domaine les Sibu været HVE-mærket (høj miljøværdi), og har været i gang med deres økologiske omlægning siden 2020. Resultatet af dette, vil være økologisk certificeret vine fra årgangen 2023.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Domaine les Sibu Sablet 2021

Domaine les Sibu Sablet 2021

Domaine les Sibu Sablet 2021
Cotes du Rhone Villages
75 cl 14,5% alc