Søg

Rioja vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

La Marquesa Roija 2018 Forstør

La Marquesa Roija 2018

8429552111156

Ny vare

La Marquesa Roija 2018
Rioja
75 cl
14% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 110,00

Yderligere information

Som et resultat af det kraftige regnfald i Rioja, i både vinter og forår, var 2018 et af de mest udbytterige høstår i nyere tid. Strålende vejr i efteråret, gjorde det muligt at høste så sent som mellem den 1. og 20. oktober. De blå druer gav vin med en strålende, livlig farve, god syre og masser af frugtighed.

 

Vinedos y Bodegas de la Marquesa, der står bag de populære Valserrano-vine, har valgt at drage fordel af den flotte høst, og har derfor lanceret vinen ”LA MARQUESA”, med en mere ungdommelig profil, end husets klassiske vine.

 

Vinen er produceret 100% på Tempranillo, der er dyrket på familiens vinmarker i Rioja Alavesa. Vinen lagres 12 måneder på tidligere anvendte egetræsfade, for at bevare de frugtige aromaer i vinen.

 

La Marquesa har en klar kirsebærrød farve, med noter af friske ribs og blåbær i vinens bouquet. Når vinen svinges i glasset mødes man af aromaer af krydderier og pibetobak. Smagen er lang og vedholdende, med bløde tanniner, og noter af friske bær, urter og en let fedme.

 

Et virkeligt godt glas ungdommelig Rioja.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

La Marquesa Roija 2018

La Marquesa Roija 2018

La Marquesa Roija 2018
Rioja
75 cl
14% alc

Kunder, der købte denne vare, købte også