Søg

Kategorier

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

La Luolle Mercurey Le Balcon 2020 Forstør

La Luolle Mercurey Le Balcon 2020

437173

Ny vare

La Luolle Mercurey Le Balcon 2020
75 cl
14% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 349,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 58,17 Op til DKK 349,02

Yderligere information

En virkelig fyldig og dejlig afrundet Bourgogne med en bouquet der er rig på frugtnoter.

 

Farven er nærmest lilla. I næsen fornemmes toner af marmelade, kirsebær og mørke krydrede noter. I munden er vinen smidig og frisk med en dejlig blid og afrundet tannin, som er nærmest fløjlsagtig.

 

En dejlig sprød Bourgogne med en flot klar farve og en pirrende frugtig aroma i næsen. Smagen er ret intens med krydderier og mørke bær. Eftersmagen er lang og vedhængende.

 

Markerne ligger i hjertet af Côte Châlonnaise. Her har det lille Domaine de la Luolle nogle få parceller, der ligger på de sydøst vendte skråninger, og som i generationer har været kultiveret efter organiske principper med stor respekt for miljøet. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på over 30 år.

 

Høsten foregår manuelt, og vinifikationen er traditionel og kontrolleret. Gæringen foregår i store egetræsfade, hvor 80% af druerne er afstilket mens 20% gæres i hele klaser. Vinen lagres efterfølgende på egefade, hvoraf 20% udskiftes hvert år.

 

Serverings-TIP

Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Server vinen til stegt andebryst, lammekoteletter eller rødt oksekød. Gerne med lidt tilbehør, der har lidt kraft eksempelvis en god kraftigt smagende sauce. Det er vin, som også passer godt til modne oste.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

La Luolle Mercurey Le Balcon 2020

La Luolle Mercurey Le Balcon 2020

La Luolle Mercurey Le Balcon 2020
75 cl
14% alc