Ron Canuto 7 år Forstør

Ron Canuto 7 år

7862108679242

Ny vare

Ron Canuto - 7 Years Old Selección Superior - Ecuador – 40%

 70 cl
 
 

Flere detaljer

På lager

DKK 399,00

Yderligere information

Denne eksklusive rom fra Ecuador, er den eneste rom på markedet, der udelukkende er produceret på melasse fra sukkerproduktionen fra de højtbeliggende sukkerplantager i Ecuador. Rommen er efterfølgende lagret i den kolde sydlige del af Andesbjergene i Ecuador.

 

Der er tale om en ”small-batch” produktion, hvor hver enkelt flaske er nummereret og individuelt signeret af "maestro ronero".

 

Rommen er produceret på Zhumir destilleriet, der er beliggende i Paute Valley, og som er et af landets ældste destillerier. Det hed oprindeligt “La Playa”, men skiftede navn i midten af 1960´erne.

 

Ron Canuta lagres i minimum syv år på amerikanske egetræsfade fra bourbonindustrien. Lagringen foregår 2.000 meter over havets overflade. Der er IKKE tale om ”solera”, hvorfor den yngste dråbe i rommen er minimum syv år.

 

Oplevelsen

Ron Canuto har en flot mørkegylden og tæt farve. I næsen fornemmes toner af sød vanilje og vilde bær. Smagen er raffineret, blød og moden. Der er en fin balance mellem aromaerne af eg og de skønne noter af vanilje. Eftersmagen er vedholdende, blød, sødlig og frugtagtig. En virkelig delikat rom med en lang behagelig finish.

 

Serverings-TIPS

Skænk Ron Canuto i glasset, og lad rommen ånde i 5-8 minutter. Nyd den derefter med et stykke mørk chokolade.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Ron Canuto 7 år

Ron Canuto 7 år

Ron Canuto - 7 Years Old Selección Superior - Ecuador – 40%

 70 cl