Dona Papa Rye Aged Rum Forstør

Dona Papa Rye Aged Rum

4809015157398

Ny vare

Dona Papa Rye Aged Rum
70 cl
45 % alc

Flere detaljer

På lager

DKK 749,00

Yderligere information

Denne smukt balanceret rom fra Filippinerne har tilbragt fire år på tidligere brugte rye-fade fra den amerikanske whiskeyproduktion. Smagen af Don Papa Rye Cask er rig, frugtig og fyldt med krydrede elementer fra rye-tønderne. Nelliker, sort peber og lette noter af dild er hvad man finder i denne rom. Rommen er tør og på den måde ret anderledes end mange af de andre aftapninger i Don Papa-serien. På trods af dette besidder rommen en overdådig frugtighed, som opleves utroligt sødmefuldt.

 

Rommen er gæret og destilleret på filippinske sukkerrør, og efterfølgende modnet på amerikanske egetræsfade. Modningen foregår for foden af Mount Kanlon på øen Negros i det sydlige Filippinerne, hvor den udvikles under de tropiske forhold inden den blendes og tappes på flaske.

 

Tilblivelsen af Don Papa-rommen er inspireret af historien om Dionisio Magbuelas, også kendt som "Papa Isio ", en af de glemte helte under den filippinske revolution. Inden revolutionen i det 19. århundrede arbejdede Papa Isio med produktion af sukkerrør. Sammen med sin gruppe af modstandsfolk, spillede Papa Isio en central rolle ved befrielsen af øen Negros fra den spanske kolonimagt. Don Papa Rum bliver i dag produceret på Negros og er det man kalder en Single Island Rum.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Dona Papa Rye Aged Rum

Dona Papa Rye Aged Rum

Dona Papa Rye Aged Rum
70 cl
45 % alc