Nativo 15 års rom Forstør

Nativo 15 års rom

7451105850626

Ny vare

Autentico Nativo 15 years rum
70 cl
40% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 469,00

Yderligere information

Med Autentico Nativo Rum Aged 15 Years får du en minimum 15 år gammel rom direkte fra Panamas tropiske klima. Det er en rom som bidrager med alt det som man ønsker sig af en gammel premium rum; dybde, fylde, kompleksitet og balanceret sødme.

I samarbejde med folkene bag Autentico Nativo Rum har Don Pancho Fernandez, som har mere end 50 års erfaring med romproduktion, kreeret denne serie af udsøgt rom. Don Pancho begyndte sin karriere i Cuba, hvor han blev oplært af sin mentor Ramon Fernandez Corrales. Siden 90\'erne har Don Pancho boet i Panama, hvor han har været med til at skabe de bedste rom i verden, i samarbejde med Destilería Las Cabras hvor også Autentico Nativo Rum er destilleret.

Autentico Nativo Rum Aged 15 Years er modnet i Panama i minimum 15 år på brugte tønder fra amerikansk whiskeyproduktion. Der er altså ikke tale om en solera rum eller en blanding af rom med forskellige alder – denne rom er modnet i minimum 15 år, og det kan virkelig smages.

Med sine 40 % alkohol kombinerer Autentico Nativo Rum Aged 15 Years den kraftige smag af fad, som igennem 15 år har påvirket rommens grund-DNA. Smagen er domineret af tørret frugter, flødekaramel, vanilje, nedfaldsblomme og rosin. En utrolig blød og kompleks oplevelse med en flot balanceret sødme.

Gør dig selv en tjeneste og prøv denne Rolls-Royce af en rom.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Nativo 15 års rom

Nativo 15 års rom

Autentico Nativo 15 years rum
70 cl
40% alc