Søg

Medoc & Haut Medoc

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Chateau Escurac 2019 Medoc Forstør

Chateau Escurac 2019 Medoc

3485451901750

Ny vare

Chateau Escurac 2019 Medoc
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 199,00

Yderligere information

Historien om Château d\'Escurac går tilbage til det 11. århundrede, men det er først igennem de seneste årtier, at vinen har vakt rigtig opsigt blandt Médoc-fans.  Ejendommen er den højest beliggende på Médoc, og har en fantastisk undergrund, men indtil 1990 blev druerne solgt og vinificeret på det lokale kooperativ.
 
Alting ændrede sig i 1990, da Jean-Marc Landureau købte ejendommen. Han foretog massive investeringer i både vinmarker, produktionsudstyr og i lagringskælderen, og det lykkedes efterfølgende Jean-Marc at placere Château d\'Escurac blandt de allerbedste vine, som der produceres i den nordlige ende af Médoc-halvøen. Beviset for at vinen tilhører eliten i appellationen kom, da den faktisk gik hen og vandt ”Coupe des Crus Bourgeois du Médoc” i 1999. Det gav efterfølgende en styrket opmærksomhed på Château d\'Escurac, og igennem de seneste årtier er kvaliteten blevet yderst stabil, og vinen er altid et godt køb.
 
Jean-Marc Landureau døde pludselig i 2017, og i dag er det hans fransk/danske datter Anne Landureau, der ejer slottet, og Annes moder Merete Løvig Larsen der er direktør og daglig leder.
 
Produktionen på ejendommen er traditionel. Vinen lagres i 12 måneder på egefade, hvoraf ca. en tredjedel udskiftes hvert år.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Chateau Escurac 2019 Medoc

Chateau Escurac 2019 Medoc

Chateau Escurac 2019 Medoc
75 cl