Søg

Saint-Emilion

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Clos de Jacobins 2013 Saint Emilion Grand Cru Classe Forstør

Clos de Jacobins 2013 Saint Emilion Grand Cru Classe

3760056380125

Ny vare

Clos de Jacobins 2013
Saint Emilion Grand Cru Classe
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 350,00

Yderligere information

88-90 point af Parker drikkes 2020 - 2024

Clos des Jacobins tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen ”Grand Cru Classé” i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.

 

Perfekte marker

Slottets vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her stortrives Merlot, som er rygraden i vinen. Selve produktionen foregår med en koldgæring, hvor flest mulig aromastoffer udtrækkes fra druerne. Lagringen foregår over en 17 måneder lang periode på klassiske egefade, hvoraf 90% er helt nye fade. Det skaber en meget mørk vin med en kraftfuld bouquet. Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse.

Kåret som den bedste i klassifikationen

Ved den asiatiske udgave af VinExpo, der blev afholdt i Hong Kong, blev Clos des Jacobins kåret som den bedste i klassifikationen ved en smagning af tre årgange fra klassifikationens slotte. Det resultat sætter en tyk streg under kvaliteten fra dette lille fremragende slot.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Clos de Jacobins 2013 Saint Emilion Grand Cru Classe

Clos de Jacobins 2013 Saint Emilion Grand Cru Classe

Clos de Jacobins 2013
Saint Emilion Grand Cru Classe
75 cl