Søg

Sydfranksk vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Passerel Blanc 2023 6 fl kr. 325,- Forstør

Passerel Blanc 2023 6 fl kr. 325,-

3352260011904

Ny vare

Passerel Blanc 2023
IGT Mont Baudille
75 cl 13% alc

Flere detaljer

DKK 65,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 10,83 Op til DKK 64,98

Yderligere information

Vinene fra Sydfrankrig, Languedoc Roussillon blev i mange år anset for at være dårlig kvalitet. Dette skyltes at man i mange år havde produceret billig vin istore mængder, og på højtydende druetyper der giver mildest talt middelmådige vine. Siden slutningen af 70'erne er efterspørgelsen på billig vin faldet markant. De mest fremsynede producenter begydte allerede på dette tidspunkt at lææe om til at fremstille kvalitetsvin ved omfattende investeringer i nyplantning og ny teknologi. Siden 1977 er mange områder ophøjet i AOC-klassen. Men også såkaldt landvin Vin de Pay er der sket en del med, især i de senere år. Kravene til produktion er ikke så skrappe som AOC reglerne, men mange fremstiller vine de kan måle sig med AOC vinene. Det er her man kan finde virkelig gode køb til prisen der ikke overopheder dankortet.

Passarels vinmarker er beliggende ved udløberne af Larzac bjergene nordvest for Monpellier. Markerne ligger i en højde af ca. 160 meter i vinzonen Vins de Pay du Mont Baudile. Den ler og kalkholdige jordbund er meget stenet og giver sammen med et tørt og varmt klima om sommerne et begrænset høstudbytte og perfekt modnede druer. Passarel er fremstillet af druetyperne Carignan, Grenache, Cinsault og Syrah. Druerne er gæret med temperaturkontrol, hvilket er med til at vinen får en ren frugt i smagen.

Druerne gæres med udvidet skindkontakt for at skabe så intens en vin som muligt. Resultatet er en næsten krystalklar vin, der med sin duft af friskplukket æbler og pærer og solmodne smag med toner af sødme er den perfekte ledsager til lette, lyse retter.  

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Passerel Blanc 2023 6 fl kr. 325,-

Passerel Blanc 2023 6 fl kr. 325,-

Passerel Blanc 2023
IGT Mont Baudille
75 cl 13% alc

Kunder, der købte denne vare, købte også