Fontodi Chianti Classico Forstør

Fontodi Chianti Classico

8021019000012

Ny vare

Fontodi Chianti Classico 2015
Toscana Italien
75 cl.
14% alc
Økologisk

Flere detaljer

På lager

DKK 239,00

Yderligere information

Vinhuset Fontodi er beliggende i hjertet af Chianti Classico, i et lille områdeved navn Panzano.

Fontodi\'s Chianti Classico er vinen der altid har repræsenteret vingårdens filosofi om kvalitet samt afspejlet markernes karakteristika. Chianti Classico bliver lavet på 100% Sangiovese fra forskellige marker. Den ligger to år på fade, heraf et år på små fade, hvilket giver den en fin fylde og god balance.

Det har været i familien Manetti\'s besiddelse siden 1968. Gården består af 68 hektarer placeret i en højde af 400 meter over havets overflade. Man har fundet dokumenter der bekræfter at der har været dyrket vin på stedet siden 1600-tallet. Giovanni Manetti har nu dyrket vin gennem 3 årtier og vundet utallige priser over hele verden.

Område:Toscana

En af de vigtigste vinregioner i Italien. Her finder man blandt andet Chianti, Brunello og Vino Nobile. De fleste vine er lavet på en eller anden klon af Sangiovese. Nyt er de såkaldte supertoscanere fra områder som Bolgheri og Maremma, vine lavet på Sangiovese, Cabernet og Merlot der ikke overholder DOC og DOCG-lovene i Italien. Derimod er en ny appellation opstået, nemlig IGT der typisk betegner denne type vin.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fontodi Chianti Classico

Fontodi Chianti Classico

Fontodi Chianti Classico 2015
Toscana Italien
75 cl.
14% alc
Økologisk