Søg

Saint Julien

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Saint Julien

Appellation Saint-Julien er den mindste af de fire kendte underappellationer på Médoc, der er hjemsted for de klassificerede slotte. Stort set enhver plet i kommunen er velegnet til dyrkning af vin, og undergrunden er meget ensartet. Langt de fleste marker tilhører klassificerede ejendomme. Og selv de få ikke-klassi...

Appellation Saint-Julien er den mindste af de fire kendte underappellationer på Médoc, der er hjemsted for de klassificerede slotte. Stort set enhver plet i kommunen er velegnet til dyrkning af vin, og undergrunden er meget ensartet. Langt de fleste marker tilhører klassificerede ejendomme. Og selv de få ikke-klassificerede marker er fremragende. Markerne på de små bakkedrag skråner enten ned mod floden eller er beliggende med en sydvendt skråning ned mod kanalerne, og de er godt drænet. Vinene fra Saint-Julien betegnes ofte som de blødeste og måske mest charmerede fra Médoc. Cabernet Sauvignon er dominerende i vinene fra Saint-Julien. Sidedruerne er Cabernet Franc og Merlot.

Produktion i 2014: 35.974 hektoliter - Produceret på 934 hektar = 38,5hl/ha

Jeg har altid selv været ret pjattet med Leoville Poyferre, og derfor har vi næsten altid købt den En Primeur, og har derfor lidt forskellige årgange af den i kælderen hos Brdr. Schmidt Vinhandel / Gladforvin.dk. Vi er også medejere af www.1855cru.com hvis du søger noget specielt klassificerede Bordeaux så kan vi garantert hjælpe.

 

Mere

Saint Julien 12 varer

pr. side
Viser 1 - 10 af 12
Viser 1 - 10 af 12