Søg

Medoc & Haut Medoc

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Medoc & Haut Medoc

Appellationen Haut-Médoc, altså underforstået den del af appellationen, der ikke omfatter de seks underappellationer Listrac, Moulis, Margaux, Saint-Julien, Pauillac og Saint-Estèphe, strækker sig fra nord om Saint-Estèphe og næsten helt ned til ringvejen, der indrammer Bordeaux by. Og der er i sa...

Appellationen Haut-Médoc, altså underforstået den del af appellationen, der ikke omfatter de seks underappellationer Listrac, Moulis, Margaux, Saint-Julien, Pauillac og Saint-Estèphe, strækker sig fra nord om Saint-Estèphe og næsten helt ned til ringvejen, der indrammer Bordeaux by. Og der er i sagens natur en hel del forskel på vinene i appellationen, da både undergrunden og mikroklimaet er forskelligt fra syd til nord. Appellationen har fem klassificerede slotte og en lang række at gode stabile vine, der hovedsageligt alle er produceret med Cabernet Sauvignon som hoveddruen.

Produktion i 2014: 209.525 hektoliter - Produceret på 4.628 hektar = 45,3hl/ha

Vi har et bredt udvalg af årgange fra Chateau Belgrave i kælderen, så kig forbi vinhandlen i Viby Centret ved Aarhus Brdr. Schmidt Vinhandel / Gladforvin.dk.

Vi er også medejere af www.1855cru.com der er specialiseret i at handle med klassificerede Bordeaux vine.

 

Mere

Medoc & Haut Medoc 18 varer

pr. side
Viser 1 - 10 af 18
Viser 1 - 10 af 18