Søg

Cognac

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Cognac

Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producer...

Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn.

Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.

Oplev den forfinede verden af cognac! Cognac er en ædle spiritus med en stolt fransk tradition og en uovertruffen elegance. Denne destillerede drik fremstilles hovedsageligt af specielt udvalgte vine fra regionen Cognac i Frankrig.

 

Cognac er kendt for sin rige og komplekse karakter. Den modnes i egetræsfade i mindst to år, hvilket giver den en dybde af smag og en subtil elegance. Cognac tilbyder en bred vifte af smagsnoter, herunder frugt, krydderier, nødder, vanilje og ristede toner.

 

Klassificeringen af cognac er baseret på aldringstiden, og der er flere kategorier, herunder VS (Very Special), VSOP (Very Superior Old Pale) og XO (Extra Old). Jo længere aldringstiden er, desto mere kompleks og fyldig bliver cognacens smag.

 

Cognac er kendt for sin evne til at skabe enestående cocktailoplevelser, men den kan også nydes alene som en eftertragtet digestif. Den fine balance mellem smag, aroma og tekstur gør cognac til en favorit blandt kendere og elskere af luksusdrikke.

 

Uanset om du er en erfaren connaisseur eller nysgerrig på at udforske verdenen af cognac, vil du blive fortryllet af dens raffinement og elegance. Opdag et udvalg af cognac på gladforvin.dk og lad dig fordybe i denne ædle og sublim spiritus. Santé!

Mere

Cognac 14 varer

pr. side
Viser 1 - 10 af 14
Viser 1 - 10 af 14