Søg

Saint-Estephé

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Saint-Estephé

I den nordligste af de seks store Médoc-kommuner betegnes vinene ofte som lidt rustikke og kluntede, hvilket nok skyldes det høje syreindhold, mens vinene er helt unge. Det er Médocs muskler, der sidder her i Saint-Estèphe, hvor vi finder de mest maskuline udtryk i hele Bordeaux regionen. I den sydlige del af Sain...

I den nordligste af de seks store Médoc-kommuner betegnes vinene ofte som lidt rustikke og kluntede, hvilket nok skyldes det høje syreindhold, mens vinene er helt unge. Det er Médocs muskler, der sidder her i Saint-Estèphe, hvor vi finder de mest maskuline udtryk i hele Bordeaux regionen. I den sydlige del af Saint-Estèphe er undergrunden gruset, og Cabernet Sauvignon trives godt. Her findes de bedste og mest kendte af vinene. Lidt nordligere bliver undergrunden mere lerholdig, og Merlot begynder at finde indpas. Der er en vis variation i vinene, men generelt kan vinene fra Saint-Estèphe være lidt utilgængelige som unge. De er meget holdbare, men selv med mange års lagring kan de stadigvæk virke overraskende friske. Der er fem klassificerede slotte i Saint-Estèphe, men mange flere rigtig gode vine uden klassifikation. Mange af disse er – eller var tidligere - en del af Cru Bourgeois klassifikationen.

Produktion i 2014: 52.422 hektoliter - Produceret på 1.222 hektar = 42,9hl/ha

Søger du noget specielt fra området hjælper vi gerne, vi er også medejere af www.1855cru.com, så sig enlig til hvis der er noget vi kan gøre. Du er også altid velkommen til at smutte ned i vores hyggelige kælder i Brdr. Schmidt Vinhandel / Gladforvin.dk i Viby Centret ved Aarhus.

 

Mere

Saint-Estephé 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5