Søg

Saint-Emilion

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Saint-Emilion

Selve Saint-Émilion by er en fantastisk velbevaret perle af en middelalderby, som har lagt navn til appellationen. Undergrunden er meget varierende. De største og bedste koncentrationer af gode vinmarker er de ler- og kalkholdige skråninger omkring selve byen samt et større grus plateau nordvest for byen tæt ...

Selve Saint-Émilion by er en fantastisk velbevaret perle af en middelalderby, som har lagt navn til appellationen. Undergrunden er meget varierende. De største og bedste koncentrationer af gode vinmarker er de ler- og kalkholdige skråninger omkring selve byen samt et større grus plateau nordvest for byen tæt på grænsen til Pomerol. Det er Merlot, der dominerer vinmarkerne. Den stortrives her sammen med Cabernet Franc. Saint-Émilion er kendt for kraftige smagsfulde rødvine, der kan være sødmefulde i eftersmagen. Men der er stor variation i vinene. Området er endvidere kendetegnet ved en stor variation i producenternes størrelse. I Saint-Émilion findes rigtig mange helt små producenter og nogle enkelt store. Blandt de allerstørste findes kooperativet ”Union de Producteurs de Saint-Émilion”, der står for tæt ved 40% af den samlede produktion.

Produktion i 2014: 59.261 hektoliter - Produceret på 1.174 hektar = 50,5hl/ha

Vi har flere årgange af det fremragende vinhus Clos de Jacobins liggende i kælderen, vi er medejere af www.1855cru.com så sig til hvis der er noget specielt du søger.

 

 

Mere

Saint-Emilion 15 varer

pr. side
Viser 1 - 10 af 15
Viser 1 - 10 af 15