Søg
Egentlig er jeg bare en bondeknold. Og godt for det. Det var nemlig i barndommens land - derude på familiens gård i Tistrup, hvor den hver dag stod på 3 retter - at inspirationen, lysten og lidenskaben til det der med mad blev vakt. Hvor alt hvad der kunne hentes i naturens skattekammer, blev bragt hjem i k&o...
Egentlig er jeg bare en bondeknold. Og godt for det. Det var nemlig i barndommens land - derude på familiens gård i Tistrup, hvor den hver dag stod på 3 retter - at inspirationen, lysten og lidenskaben til det der med mad blev vakt. Hvor alt hvad der kunne hentes i naturens skattekammer, blev bragt hjem i køkkenet og tilberedt.
Altid hjemme-gjort fra bunden ud fra opskrifter, som til sidst bare sad på rygraden. Bare 13 år gammel, ordblind, men meget kreativ, trådte jeg længere ind i den gastronomiske verden som opvasker og køkkenmedhjælper og fortsatte som kokkeelev, selvom man dengang skulle kunne kokkebogen udenad. (Der blev spolet mange kassettebånd, kokkebogen fyldte 36 bånd). I 1995 blev jeg selvstændig første gang, med Blåvand Kro (stoppede 2009 for fuldstændig at hellige mig Hr. Skov) - forelsket i stedet, stemningen og ikke mindst i naturen - hvad den havde af friske og anderledes råvarer.
I 2007 startede jeg sammen med min hustru gourmetbutikken lidt længere oppe af gaden, som selvfølgelig ikke kunne hedde andet end Hr. Skov.