Søg

Cold Hand Winery

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Malus X Feminam 50 cl Forstør

Malus X Feminam 50 cl

5712824612158

Ny vare

Malus X Feminam
Cold Hand Winery
50 cl
19 % Alc

Flere detaljer

DKK 350,00

Yderligere information

Kryokoncentreret og fadlagret æblehedvin lavet af danske Ingrid Marie æbler. Feminam er en dessertvin, som kombinerer æblets mest ekstreme udtryksformer, varmen fra den brændte Eau de Vie og sødmen fra den koncentrerede æblemost. Vinen er smuk gylden og fløjlsblød med en dyb og intens æbleduft og masser af æble-honning-karamel i smagen. Nyd den som aperitif, til en kop kaffe eller til desserten. Uovertruffen til ostebordet.

 

Feminam er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne er ved optimal modenhed blevet presset til most og straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “æblesirup” tilsat vores egen brændte Eau de Vie, og til slut fadlagret 12 måneder på brugte hvidvinsfade.

 

At kryokoncentrere giver os i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Malus X Feminam 50 cl

Malus X Feminam 50 cl

Malus X Feminam
Cold Hand Winery
50 cl
19 % Alc