Søg

Cold Hand Winery

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Malus X Masculine 50 cl Forstør

Malus X Masculine 50 cl

5712824614237

Ny vare

Malus X Masculine
Cold Hand Winery
50 cl
40% Alc

Flere detaljer

DKK 550,00

Yderligere information

Kryokoncentreret og fadlagret æbleavec lavet af danske Ingrid Marie æbler. Masculine er en gylden og varm æblespiritus med perfekt balance mellem æblets syre, sødme og vores egen brændte Eau de Vie, som giver et skarpt modspil til de søde noter og smagen af de nye egetræsfade. I næsen er der en genkendelig æblesødme, røg og fadpræg, mens den skarpe spiritus prikker behageligt på tungen. Smagen er intens, og eftersmagen er lang og fyldig – nærmest med cognacnoter. Nyd den som avec, til desserten, til kaffen eller i en cocktail.

 

Masculine er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne er ved optimal modenhed blevet presset til most og straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “æblesirup” tilsat vores egen brændte Eau de Vie, og til slut fadlagret over 12 måneder på nye franske og amerikanske egefade.

 

At kryokoncentrere giver os i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Malus X Masculine 50 cl

Malus X Masculine 50 cl

Malus X Masculine
Cold Hand Winery
50 cl
40% Alc

Kunder, der købte denne vare, købte også