Søg

Irsk whisky

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Fercullen Falls Small Batch Whiskey Forstør

Fercullen Falls Small Batch Whiskey

5391533850626

Ny vare

Fercullen - Falls - Irish Whiskey Blend - 43% (small batch)

 

Flere detaljer

På lager

DKK 299,00

Yderligere information

Fercullen Falls er en skøn og mild irsk whiskey, der er produceret af malt- og grainwhiskey med et højt maltindhold, der virkelig fremhæver den unikke stil fra Powerscourt Distillery.


Det er en 50/50 blend, hvor maltwhiskeyen har ligget på amerikanske ex. bourbonfade og grain whiskeyen på en kombination af bourbonfade, og nye hårdt brændte egetræsfade. Med denne whiskey indvarsler Powerscourt destilleriet starten på en ny æra, da det er destilleriets første reelle release, hvor al whiskeyen er produceret på netop Powerscourt. 


Whiskeyens navn ”Falls” refererer til Powerscourt vandfaldet, som er Irlands absolut højeste vandfald med en højde på 121 meter.


Denne whiskey er tappet på flaske ved 43% alkohol, og med dens højere maltindhold end den almene whiskey blend, så er den perfekt til at nyde ren eller som hovedparten i en cocktail.


Oplevelsen

I næsen fornemmes kanel, friske frugter, krydderurter, brunt sukker, karamel og en tydelig maltet note. Smagen er fyldig, blød og sød med toner af vanilje og maltkrydderi med en peberet afslutning, der også er varmende med krydderier og en god længde.
 

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fercullen Falls Small Batch Whiskey

Fercullen Falls Small Batch Whiskey

Fercullen - Falls - Irish Whiskey Blend - 43% (small batch)