Søg

Likør / Sirup osv

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Cool Coffee Mint Forstør

Cool Coffee Mint

5700002091611

Ny vare

Cool Coffee Mint
70 cl
19%

Flere detaljer

På lager

DKK 199,00

Yderligere information

Cool Coffee Mint: Den ultimative fusion af kaffe og mynte

 

Cool Coffee Mint er en sensationel ny drik, der forener to udsøgte smagsoplevelser - kaffe og mynte. Denne innovative blanding er skabt til dem, der elsker at udforske nye smagskombinationer og ønsker at opleve noget ekstraordinært.

 

Med Cool Coffee Mint får du en forfriskende og aromatisk drik, der er perfekt til at opfriske dine sanser. Den dybe og rige kaffesmag kombineres på smukkeste vis med den forfriskende og kølige mynte, hvilket skaber en harmonisk balance mellem de to elementer. Hver eneste slurk vil fortrylle din smagssans og efterlade dig med en behagelig fornemmelse af ren velvære.

 

Cool Coffee Mint er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjnene. Dens karakteristiske blanding af mørkebrun kaffe og frisk grøn mynte skaber en visuelt tiltalende drik, der vil imponere alle, der ser den.

 

Uanset om du ønsker at nyde Cool Coffee Mint som en forfriskende drink på en varm sommerdag eller som en unik aperitif til dine gæster, er den sikker på at efterlade et varigt indtryk. Denne spændende drik er perfekt til at bryde med rutinen og bringe noget nyt og anderledes til bordet.

 

Så tag en pause fra det sædvanlige og lad Cool Coffee Mint forføre dig med sin blend af kaffe og mynte. Det er en smagsoplevelse, du ikke vil gå glip af!

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Cool Coffee Mint

Cool Coffee Mint

Cool Coffee Mint
70 cl
19%