Søg

Medoc & Haut Medoc

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Chateau Belle-Vue 2020 Haut Medoc Forstør

Chateau Belle-Vue 2020 Haut Medoc

454545

Ny vare

Chateau Belle-Vue 2020 Haut Medoc
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 219,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 19,00 Op til DKK 114,00

Yderligere information

Château Belle-Vue 2020 Haut-Médoc er en fremragende årgang fra dette velrenommerede vinhus, der er beliggende i Haut-Médoc-regionen i Bordeaux, Frankrig. Vinen er hovedsageligt baseret på Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot, hvilket resulterer i en kompleks og velafbalanceret smagsprofil.

 

I glasset præsenterer Château Belle-Vue 2020 sig med en dyb rubinrød farve og en imponerende klarhed. Duften er rig og indbydende med en blanding af mørke bær, cedertræ, krydderier og subtile nuancer af tobak. Ved første tår viser vinen sin struktur og elegance med saftige og velmodnede frugtnoter af blomme, solbær og kirsebær. Den fyldige smag er støttet af fine, polerede tanniner og en behagelig syrlighed, der bidrager til vinenes vedvarende karakter. Den lange finish efterlader en behagelig eftersmag af modne frugter og krydderier.

 

Château Belle-Vue er kendt for sin evne til at producere vine af høj kvalitet, der afspejler Haut-Médocs terroir. Deres 2020-årgang er ingen undtagelse og leverer en vin, der kan nydes i sin ungdom eller modnes yderligere i flasken for at udvikle større kompleksitet og harmoni.

 

Haut-Médoc-regionen er berømt for sine elegante og strukturerede vine, og Château Belle-Vue 2020 Haut-Médoc repræsenterer på fornem vis denne karakteristiske stil. Denne vin er et glimrende eksempel på regionens potentiale og vil være et imponerende valg for enhver vinelsker, der ønsker at opleve Haut-Médocs unikke udtryk.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Chateau Belle-Vue 2020 Haut Medoc

Chateau Belle-Vue 2020 Haut Medoc

Chateau Belle-Vue 2020 Haut Medoc
75 cl