Søg

Medoc & Haut Medoc

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Tilbud! Petit Manou 2018 Medoc Forstør

Petit Manou 2018 Medoc

3663979007370

Ny vare

Petit Manou 2018 Medoc
75 cl 14%

Flere detaljer

På lager

DKK 149,00

-DKK 49,00

DKK 198,00

Yderligere information

I hjertet af Médoc-regionen i Bordeaux, Frankrig, udstråler Petit Manou Médoc 2018 en sublim blanding af tradition og innovation. Denne rødvin er en ægte hyldest til områdets arv og repræsenterer samtidig den moderne tilgang til vinproduktion.

Årgangen 2018 var en bemærkelsesværdig årgang for Petit Manou, hvor en perfekt kombination af solrige dage og kølige nætter skabte optimale betingelser for druerne. Resultatet er en vin med dybde og kompleksitet, der afspejler terroiret på en enestående måde.

Ved første indtryk mødes man af en intens rubinrød farve, der stråler i glasset. Duften er forførende, med noter af modne røde bær, cedertræ og en antydning af vanilje, som kommer fra fadlagringen. Ved første tår får smagsløgene en rejse gennem lag af saftige kirsebær, solbær og bløde tanniner, der balanceres elegant af en behagelig syre.

Petit Manou Médoc 2018 er en vin, der ikke kun imponerer ved første slurk, men også udvikler sig smukt med alderen. Dens struktur og kompleksitet giver den potentiale til at modnes yderligere i flere år, hvilket vil afsløre endnu flere lag af smag og aromaer.

Uanset om det er til en hyggelig aften derhjemme eller en elegant middagsselskab, er Petit Manou Médoc 2018 en vin, der vil skabe uforglemmelige øjeblikke og efterlade et varigt indtryk på enhver vinentusiast.

Clos Manou: En Historie om Passion og Dedikation

Beliggende i hjertet af Médoc-regionen i Bordeaux, Frankrig, er Clos Manou et anerkendt vingårdshus, der har forpligtet sig til at producere vine af højeste kvalitet med stor passion og dedikation.

Historien om Clos Manou begyndte for mere end to årtier siden, da ejeren, Nicolas Despagne, overtog ejendommen med en vision om at skabe vine, der udtrykte regionens unikke terroir og karakter. Han investerede ikke kun i at genoplive vingårdens marker, men også i at modernisere faciliteterne og vedligeholde en bæredygtig tilgang til vinproduktion.

Clos Manou er kendt for at fokusere på håndværk og kvalitet i alle faser af vinproduktionen. Dette inkluderer omhyggelig udvælgelse af druer fra deres egne vinmarker, hvor de dyrkes med respekt for naturen og det lokale miljø. Ved hjælp af traditionelle teknikker kombineret med moderne innovationer håndteres druerne omhyggeligt for at bevare deres fulde potentiale.

En af Clos Manous mest berømte vine er deres Médoc, der udtrykker elegance og kompleksitet. Dette er et resultat af nøje blanding af forskellige druesorter, der dyrkes på ejendommens forskellige parceller, hvilket skaber en harmonisk vin med dybde og karakter.

Clos Manou har opnået anerkendelse fra både nationale og internationale kritikere for deres bemærkelsesværdige vine, deres forpligtelse til kvalitet og deres engagement i at bevare Médocs vintraditioner. Deres vine er blevet et synligt udtryk for Médocs stolte vinarv og fortsætter med at glæde vinelskere over hele verden.

I dag forbliver Clos Manou et symbol på excellence i Bordeaux-regionen og et hus, der fortsætter med at imponere med hver flaske, de producerer.


Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Petit Manou 2018 Medoc

Petit Manou 2018 Medoc

Petit Manou 2018 Medoc
75 cl 14%