Søg

Penedes

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Cava Mas Fi Semi Sec Forstør

Cava Mas Fi Semi Sec

8410644620304

Ny vare

Cava Mas Fi Semi Sec
75 cl 11,5 % Alc


 

Flere detaljer

På lager

DKK 89,00

Yderligere information

Mas Fi har en flot strågul farve med grønne toner. Bløde og let sødmefulde bobler. En Cava, der er velegnet som aperitif eller til friske frugter.

Cava Masachs er beliggende i området "El Penedés" mellem middelhavet i syd og Montserrat bjergene længere mod nordvest - ca. 40 kilometer syd for Bacelona. Her har Masachs deres ejendom og kælder, med tilhørende 42 hektar vinmarker.

I 1977 valgte Josep og Joan Masaches at lancere en ny linje af Cava til det spanske marked. De brugte deres forældres erfaring og know-how. Både det spanske marked og det internationale marked belønnede hurtigt disse unge mennesker med masser af omtale for deres fremragende Cava. Og det resulterede omgående i en stor efterspørgsel. Denne større efterspørgsel resulterede så i, at ejendommen og kælderen, som deres bedstefar byggede, blev alt for lille. I 1985 etablerede Masachs derfor helt nye faciliteter i kommunen Torrelles de Foix, hvor de fandt de rette opgivelser for deres nye Bodegas. Her har de fortsat deres solide arbejde med at producere gode vine og Cava.

Serverings temperatur: 6-8 grader
Rest sukker: 35g/l
 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Cava Mas Fi Semi Sec

Cava Mas Fi Semi Sec

Cava Mas Fi Semi Sec
75 cl 11,5 % Alc


 

Kunder, der købte denne vare, købte også