Søg

Rød Bourgogne

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Domaine Gille Corton Les Renardes 2016 Forstør

Domaine Gille Corton Les Renardes 2016

1651968146

Ny vare

Domaine Gille Corton Les Renardes 2011
 

Flere detaljer

På lager

DKK 1.499,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 149,00 Op til DKK 894,00

Yderligere information

På bakken "Corton" findes Côte de Beaunes eneste marker, hvor der kan produceres røde Grand Cru vine. Og netop her har Domaine Gille en lille parcel, hvor man årligt producerer nogle få flasker af ekstraordinær høj kvalitet.

Grand Cru marken "Les Renardes" er beliggende på den østlige side af Corton bakken. Domaine Gilles parcel er beplantet med mere end 50 år gamle vinstokke, som hvert år giver fantastisk holdbare vine.

Her foregår høsten manuelt, og vinifikationen starter med en "kold maceration" i 6 dage efterfulgt af alkoholisk gæring, som startes med omgivelsernes naturlige gær. Vinen lagres efterfølgende i minimum 18 måneder på "medium toasted" egefade, hvoraf 1/3 fornyes hvert år.

Vinen har i de unge år en kraftig og dyb mørkerød farve. I næsen fornemmes dybe toner af mørke kirsebær og krydrede undertoner. Smagen er frugtrig med violer og skovbær i de unge år, og efter et årtis lagring kommer der flere og dybere toner af bl.a. læder, jord og mere modne bærtoner.
Det er en unik smagsoplevelse, som altid vil være et mix af kraft og delikatesse.

Serverings-TIPS
Vinen, som bør serveres ved en temperatur på mellem 12 - 16 grader, er en perle at nyde helt uden mad. Bare som et godt glas i utide i gode venners lag. Serveres vinen til mad, skal det være kraftige kødretter, mens vinen er ung. I dens alderdom passer den bedre sammen med ikke for kraftige oste eller retter med grillet lyst kød. Under alle omstændigheder bør man lade vinen åbne sig i en karaffel 2-3 timer, inden den skal nydes.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Domaine Gille Corton Les Renardes 2016

Domaine Gille Corton Les Renardes 2016

Domaine Gille Corton Les Renardes 2011