Søg

Rom og rombaseret spiritus

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Rum Nation Panama 18 år Forstør

Rum Nation Panama 18 år

8033749402448

Ny vare

Rum Nation Panama 18 år
70 cl
40%

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 509,00

Yderligere information

Rum Nation har kommet til Panama.

Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Denne Panama rom far Rum Nation er er del blødere og rundere end sin ”lillebror” på 10 år. Rommen er lagret og blended efter solera metoden, og der er brugt Ex-Bourbonfade til lagringen. Både fade, der lige er kommet fra USA og nogle, der har være brugt til rom tidligere. Også kaldet ”1st and 2nd fill bourbon casks”.

Det er ikke beskrevet, hvilket destilleri den kommer fra, men de fleste kendere gætter på Varela Hermanos, som også laver deres egen Abuelo serie.

Duft

Blød, dyb, varm og cremet. Soltørret rosin, dadel, kaffe med et vinøst præg.

Smag

Meget sød, men vel-afbalanceret med hjælp fra tannin og et strejf af balsamico. Intens, aromatisk med lakrids, kastanje, tørret blomme, og det typiske præg af melasse med et strejf af vanilje.

Eftersmag

Eftersmagen er mere krydret end smagen. Sort peber, et hint af kanel og bivoks samt tobak. Eftersmagen slutter med melassen fra sukkerrørene.

Kommentar

Endnu blødere end den forrige udgave, takket være den perfekte blanding af fadene fra de Cubanske mestre, som arbejder i Panama.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Rum Nation Panama 18 år

Rum Nation Panama 18 år

Rum Nation Panama 18 år
70 cl
40%