Søg

Rosé Vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021 Forstør

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021

3760053800374

Ny vare

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021
75 cl
 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 139,00

Yderligere information

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021: En fortryllende rosévin fra Rhône-dalen

 

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021 er en forfriskende og smagfuld rosévin, der kommer fra det berømte Tavel-distrikt i Rhône-dalen, Frankrig. Denne årgang er skabt med omhu og ekspertise for at levere en vinoplevelse fyldt med charme og elegance.

 

I glasset fremstår Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021 med en delikat lyserød farve, der lokker til at blive nydt. Duften er intens og fristende med noter af røde bær, blomster og en antydning af krydderier. Ved første slurk oplever man en perfekt balance mellem friskhed og frugtsødme, med smagsnuancer af jordbær, hindbær, rosenblade og subtile krydderier. Vinen har en silkeblød tekstur og en vedholdende finish, der efterlader en behagelig eftersmag.

 

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021 er en alsidig vin, der passer perfekt til forskellige lejligheder. Den er ideel som aperitif, og den kan også ledsage lette retter, salater eller grillede fisk og skaldyr. Denne rosévin vil helt sikkert tilføje et strejf af elegance til enhver sammenkomst eller afslappet øjeblik.

 

Oplev magien fra Rhône-dalen med Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021. Lad denne fortryllende rosévin tage dig med på en smagsmæssig rejse fyldt med livlighed og finesse.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021

Domaine le Vieux Moulin Tavel 2021
75 cl