Søg

Ruby port

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Vista Alegre Vintage Port 2018 Forstør

Vista Alegre Vintage Port 2018

5602660005552

Ny vare

Vista Alegre Vintage Port 2018
75 cl
20% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 475,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 175,00 Op til DKK 1.050,00

Yderligere information

Denne Vintage Port er fra høståret 2018. Portvinsinstituttet giver kun tilladelse til produktion af Vintage Port i gode årgange og fra de bedste marker. Denne Vintage produceres af druer fra Dourodalens højest beliggende A-mark.

 

Ved 6 fl. Leveres den i 6 stk original trækasse

 

Vintage

 

Vintage Port er en portvin fra ét enkelt høstår, som altid er lagret i 2-3 år, hvorefter den er tappet på flaske u filtreret. Herefter bør vinen drikkes ung eller gammel. Det er en vin som gennemgår en utrolig udvikling under flaskelagringen. De fleste årgange skal helst ligge i kælderen 20-30 år fra høståret, og nogle årgange skal lagres endnu længere.

 

 

Serverings-TIPS

 

Vintage Port bør altid dekanteres før servering, idet der vil være bundfald i flasken, afhængigt af hvor gammel vinen er. Jo ældre, jo mere depot samler der sig i flasken. Serveringstemperaturen kan diskuteres afhængigt af vinens alder, men vi anbefaler at temperaturen ikke overstiger 15 grader. Server Vintage Port af store vinglas.

 

 

 

Vinen er en perfekt ledsager til kraftige modne oste, men naturligvis også til en mangfoldighed af søde desserter, herunder kager, valnøddetærte eller chokoladekage. En køling ung Vintage Port vil også være en sikker vinder til et godt stykke rødt oksekød med en kraftig pebersauce.

 

 

Husk: Vintage Port skal drikke samme aften. Når vinen er åbnet og dekanteret, kan den ikke gemmes.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Vista Alegre Vintage Port 2018

Vista Alegre Vintage Port 2018

Vista Alegre Vintage Port 2018
75 cl
20% alc