Søg

Saint-Emilion

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Chateau L'Angelus 2004 Saint Emilion Grand Cru Classe Forstør

Chateau L'Angelus 2004 Saint Emilion Grand Cru Classe

549274001105

Ny vare

Chateau L\'Angelus 2004
Saint Emilion 1. Grand Cru Classe
75 cl
 
 

Flere detaljer

På lager

DKK 2.495,00

Yderligere information

Château Angélus er én af Saint-Émilions største juveler og én af bordeauxregionens allerbedste vine. Sammen med Château Cheval Blanc, Château Ausone og Château Pavie deler slottet den store ære at være i en helt egen liga, nemlig klassifikationen ”Premier Grand Cru Classé (A). 

Slottets historie er tæt forbundet med familien ”de Baüard de Laforest”, der i 8 generationer har drevet ejendommen fremad i kvalitet og berømmelse. Angélus har sit navn efter en meget lille parcel med gamle vinstokke, hvorfra man på én og samme tid kan høre kirkeklokkerne fra tre forskellige kirker. Dette lille stykke jord blev erhvervet af Maurice de Baüard de Laforest i starten af 1900-tallet. Det oprindelige stykke land blev gradvist udvidet med små opkøb af omliggende vinmarker op igennem 1900-tallet. I dag udgør Château Angélus’ vinmarker i alt ca. 34 hektar, der overvejende er beplantet med Merlot og Cabernet Franc der stortrives i den lerholdige kalkundergrund.

Château Angélus har en helt unik beliggenhed med mindre end en kilometer fra den berømte kirke i Saint-Émilion by, der står som et symbol for hele regionen. Vinmarkerne er vendt mod syd på det berømte ”Côte de Pied”.

De mange generationers målrettede arbejde har båret frugt i form af forfremmelser i klassifikationen. Først i 1996, hvor Angélus blev forfremmet fra Grand Cru Classé til ”Premier Grand Cru Classé (B). Og så igen i 2012, hvor (B) blev erstattet af det attraktive (A). Helt fortjent vil mange en vinhandler tænke. Og de internationale vinjournalister har stået i kø for at give Château Angélus topkarakterer i mange på hinanden følgende årgange.

95 point af Parker

Château Angélus har fornylig gennemgået en af de mest opsigtsvækkende kvalitetsforbedringer i Saint-Emilion. I begyndelsen af 80érne ankom den anerkendte ønolog Pascal Rimbereau til slottet og indførte lagring på egetræsfade, hvilket har medført eminente kvalitetsfremskridt. Samtidig har slottets ejer, Hubert de Boüard de Laforest, indført et mere selektivt høstudbytte. Dette har været medvirkende til at slottet i reklassificeringen 1996 har opnået 1. Cru Classé B.  Château Angélus er ikke uden grund én af de mest populære Saint.Emilion i dag, både blandt forbrugerne og internationale vinkritikere.

Parker 95 point

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Chateau L'Angelus 2004 Saint Emilion Grand Cru Classe

Chateau L'Angelus 2004 Saint Emilion Grand Cru Classe

Chateau L\'Angelus 2004
Saint Emilion 1. Grand Cru Classe
75 cl