Søg

Saint-Emilion

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Clos de Jacobins 2020 Forstør

Clos de Jacobins 2020

454563

Ny vare

Clos de Jacobins 2020 Saint Emilion Grand Cru Classe
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 499,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 49,00 Op til DKK 294,00

Yderligere information

Clos de Jacobins 2020 er en enestående vin, der repræsenterer det bedste fra Saint-Émilion-appellationen i Bordeaux. Denne årgang er et resultat af omhyggelig vinificering og udvælgelse af druer af højeste kvalitet, og den leverer en sublim smagsoplevelse, som vil imponere selv de mest krævende vindrikkere.

 

I glasset præsenterer Clos de Jacobins 2020 sig med en dyb rubinrød farve og en forførende duftbuket af modne bær, krydderier og diskrete noter af egetræ. Smagen er fyldig og velafbalanceret med silkebløde tanniner og en imponerende kompleksitet. Noter af sorte kirsebær, cedertræ og mørk chokolade danser harmonisk på tungen og efterlader en vedvarende og behagelig eftersmag.

 

Denne vin er ikke kun en fryd for ganen, men også for øjnene. Med sin elegante struktur og dybe farve er den visuelt tiltalende og vil skabe en fornem atmosfære på enhver vinkælder eller middagsselskab.

 

Clos de Jacobins 2020 er et must for alle vinelskere, der søger en enestående vinoplevelse fra Saint-Émilion. Den er velegnet til at blive nydt nu eller kan også gemmes i flere år for at udvikle sig yderligere i kompleksitet og finesse.

 

Så løft glasset og oplev magien fra Clos de Jacobins 2020. Dette er en vin, der vil give dig en uforglemmelig rejse gennem Bordeauxs vintraditioner.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Clos de Jacobins 2020

Clos de Jacobins 2020

Clos de Jacobins 2020 Saint Emilion Grand Cru Classe
75 cl