Søg

Saint-Emilion

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion Forstør

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion

149615

Ny vare

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 399,00

Yderligere information

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion er en bemærkelsesværdig årgang fra dette prestigefyldte vinhus beliggende i St. Emilion-appellationen i Bordeaux, Frankrig. Vinen er hovedsageligt fremstillet af Merlot-druer, hvilket giver den en silkeblød og frugtrig karakter.

 

I glasset præsenterer Couvent des Jacobins 2020 sig med en dyb rubinrød farve og en strålende klarhed. Den intense duft byder på en blanding af modne røde bær, solbær, subtile krydderier og en antydning af cedertræ. På ganen imponerer vinen med sin bløde og fyldige struktur. Smagen er rig på saftige hindbær, kirsebær og mørke frugter, der harmonerer smukt med diskrete noter af vanilje og chokolade. De fine tanniner er velintegrerede og bidrager til en glat og behagelig finish.

 

Couvent des Jacobins er kendt for at fremstille vine med en god balance mellem elegance og dybde. Deres 2020-årgang er ingen undtagelse og leverer en vinoplevelse, der kan nydes i sin ungdom eller modnes yderligere med tid.

 

St. Emilion er en anerkendt vinregion, der er kendt for sine strukturerede og komplekse vine. Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion er et fremragende eksempel på regionens karakteristiske stil og viser sin evne til at producere vine af høj kvalitet.

 

93 point af Parker.com der skriver

"Bursting with aromas of sweet blackberries, cherries, rose petals and licorice, the 2022 Couvent des Jacobins is medium to full-bodied, fleshy and charming, with a succulent core of fruit and a seamless, enveloping profile. It will offer a broad drinking window"

 

Drikkes fra 2025-2050

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion

Couvent des Jacobins 2020 St. Emilion
75 cl