Søg

Sardinien

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Sella & Mosca, Cannonau di Sardegna Forstør

Sella & Mosca, Cannonau di Sardegna

8006725102847

Ny vare

Sella & Mosca, 2021 Cannonau di Sardegna DOC

 75 cl
13% alc
 

Flere detaljer

På lager

DKK 99,00

Yderligere information

Cannonau di Sardegna er en signaturvin fra Sella & Mosca. Cannonau er en druesort, der næsten er blevet et symbol for Sardinien. Cannonau er absolut en af kronjuvelerne hos Sella & Mosca.

 

Produktionen

Druerne vokser i de varme og sandede jorde i Alghero-regionen. Vinifikationen er traditionel, og vinen lagres i 8 måneder, hvoraf en stor del på store egetræsfade.

 

Oplevelsen

Resultatet er en vin med intensitet og varme. I næsen fornemmes delikate blomstertoner og modne frugtnoter med de mere klassiske aromaer fra middelhavsvegetationen. Det er en blandet og indbydende buket af violer, rose, kirsebær og ribs samt en elegant nuance af krydderier.

I munden er vinen fyldig, robust, varm og generøs, men alligevel velafbalanceret, frisk og dyb. Afslutningen er vedholdende med en silkeagtig struktur.

 

Serverings-TIPS

Serveringstemperaturen bør være mellem 16-18 grader. Det er en vin, som passer rigtig godt til mange retter med okse- eller kalvekød, fjerkræ, vildt eller milde oste. Server den også som en frokostvin. Den er velegnet til en tallerken med charcuteri

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Sella & Mosca, Cannonau di Sardegna

Sella & Mosca, Cannonau di Sardegna

Sella & Mosca, 2021 Cannonau di Sardegna DOC

 75 cl
13% alc
 

Kunder, der købte denne vare, købte også