Søg

Sicilien

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

MioPasso Nero D'Avola 2022 Forstør

MioPasso Nero D'Avola 2022

8034115191164

Ny vare

MioPasso Nero D'Avola 2022
Sicilien
75 cl
14% Alc
 

Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

En helt utrolig lækker Nero D´Avola med en intens duft og en koncentreret smag. 20% af druerne til vinen er lufttørret, hvilket bidrager til yderligere koncentration og tæthed i både duft og smag. En stor vinoplevelse til en meget fornuftig pris.

Vinen har en dybrød - næsten mørklilla - farve. I den intense duft fornemmes sort peber og krydderier med en lille sødlig undertone. Smagen byder på en lang intens frugtsmag af mørke bærfrugter med en let sødmeagtig afslutning. Det er en flot koncentreret rødvin, der fremstår i en fin balance og med en kompleksitet udover det sædvanlige i denne prisklasse. Eftersmagen er lang og blød.

Denne Nero d´Avola er virkelig en bemærkelsesværdig vin, hvor brugen af "Ripasso" teknikken - hvor en lille procentdel af vinen fremstilles af soltørrede druer - yderligere styrker de traditionelle karakteristika af denne komplekse og charmerende druesort.

Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Miopasso Nero D´Avola vil være velegnet til medium kraftige kødretter, gerne med masser af krydderier. Også til asiatiske retter vil den være et hit, ligesom til stærke modne oste.

Miopasso
Miopasso er en lille serie af kvalitetsvine, produceret med hjælp af moderne fremstillingsteknologi, på oprindelige italienske druesorter. Målet er at skabe den bedste tænkelige kvalitet til lav enhedsomkostning. Miopasso er tænkt som "value for money" af den lille gruppe entusiastiske vinfolk, der indkøber druerne forskellige steder i Italien, og producerer den færdige vin. Projektet er lykkedes - der er tale om nogle af de bedste italienske vinkøb man kan opdrive.

5 af 5 stjerner i VinAvisen, der skrev;
"Der er smæk for skillingen i denne rødvin. Den er en typisk syditaliener med frugt og varme og krydderi.".

Flot anmeldelse i Vinforum, der skrev;
"Rød farve. Intens duft af røde bær, blomme. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er frugtig og frisk i det med en god syre. Her er dog også fin rundhed".

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

MioPasso Nero D'Avola 2022

MioPasso Nero D'Avola 2022

MioPasso Nero D'Avola 2022
Sicilien
75 cl
14% Alc
 

Kunder, der købte denne vare, købte også