Søg

Speyside

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Benriach 10 yeras The Original Ten Forstør

Benriach 10 yeras The Original Ten

5060399680547

Ny vare

BenRiach 10YO Speyside Single Malt køb den her
Årets whisky i butikken i 2023
Tilbud hele året kr. 399,-
 

Flere detaljer

På lager

DKK 459,00

Yderligere information

 

Benriach 10 års Single Malt er en ægte juvel blandt skotske whiskyer. Denne single malt er omhyggeligt destilleret i hjertet af Speyside-regionen og er et mesterværk af håndværk og tradition. Den repræsenterer essensen af Benriach-distilleriet og tilbyder en enestående smagsoplevelse.

 

Med sin rige ravgyldne farve og komplekse aromaer af friske frugter, honning og let røgelse trækker Benriach 10 års Single Malt dig ind i en verden af fortryllende dufte. Smagen er fyldig og velafbalanceret med noter af tropiske frugter, vanilje, krydderier og subtile røgtoner.

 

Denne single malt er modnet i en kombination af bourbon-, sherry- og nye egetræsfade, hvilket tilføjer dybde og kompleksitet til whiskyen. Den har en blød og behagelig finish, der efterlader en varmende fornemmelse af tilfredsstillelse.

 

Benriach 10 års Single Malt er en alsidig whisky, der kan nydes både ren og med en smule vand for at frigive alle dens nuancer. Den er perfekt til at forkæle dig selv eller som en gave til whiskyentusiaster.

 

Oplev det exceptionelle håndværk og den subtile elegance af Benriach 10 års Single Malt. Dyk ned i dens komplekse lag og nyd den fortryllende smagsoplevelse, der vil begejstre dine sanser.

 

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Benriach 10 yeras The Original Ten

Benriach 10 yeras The Original Ten

BenRiach 10YO Speyside Single Malt køb den her
Årets whisky i butikken i 2023
Tilbud hele året kr. 399,-