Søg

Veneto vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Terre del Moro Amarone 2021 Forstør

Terre del Moro Amarone 2021

8033844617068

Ny vare

Terre del Moro Amarone 2021
Veneto Italien
75 cl. 16% alc
 
 

Flere detaljer

På lager

DKK 299,00

Yderligere information

Ægte Amarone, der er produceret i den populære og holdbare stil, som giver en saftig, svesket og let sødlig Amarone. Vinen har en lækker lang og vedholdende eftersmag. Smagen er varm og intens med en krydret tone af kirsebær, svesker og blommer. En stor vinoplevelse!

Drueindholdet er Corvina (60%), Corvinone (20%), Rondinella (15%) og Molinara (5%) der håndhøstes og lægges til tørre i ca. 4 måneder i små åbne trækasser. En proces, hvor smagsstoffer og sukkerindhold koncentreres.

I januar måned foretages en nænsom sortering og efterfølgende presningen af de tørrede druer. "Maceration" foregår over 35 dage og efterfølgende gæres vinen ved en kontrolleret temperatur. Efter vinifikationen lagres vinen i 12 måneder på små franske egefade (barriques), og efterfølgende endnu 10-12 måneder på flaske inden vinen forlader kælderen.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er velegnet til de mest kraftige kødretter, eksempelvis haresteg, flæskesteg eller andesteg. Kan også anvendes som hyggevin eller til gode modne oste, eksempelvis Gorgonzola. Vinen bør iltes efter åbning af flasken, og oplevelsen bliver endnu bedre, hvis vinen står på karaffel i 1-2 timer før servering.

Terre del Moro
skabes af den vinpassionerede Veneto-familie Arduini, der har en lang tradition for produktion af regionens klassiske vine..

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Terre del Moro Amarone 2021

Terre del Moro Amarone 2021

Terre del Moro Amarone 2021
Veneto Italien
75 cl. 16% alc
 
 

Kunder, der købte denne vare, købte også