Skotland

Vi har et stort udvalg af Skotsk whisky i Brdr. Schmidt Vinhandel / www.gladforvin.dk i Viby Centret ved Aarhus, og vi er gerne i Skotland 1 - 2 gange om året for at udvælge fade til enkeltfads aftapninger, i øjeblikket har vi en del Private cask fra bl.a Arran og GlenDronach. Vi har en del flasker åbent så du er velkommen ud i b...

Vi har et stort udvalg af Skotsk whisky i Brdr. Schmidt Vinhandel / www.gladforvin.dk i Viby Centret ved Aarhus, og vi er gerne i Skotland 1 - 2 gange om året for at udvælge fade til enkeltfads aftapninger, i øjeblikket har vi en del Private cask fra bl.a Arran og GlenDronach. Vi har en del flasker åbent så du er velkommen ud i butikken til en whisky snak i Viby Centret i Aarhus S, så byder vi gerne på en dram. Vi holder også en del smagninger om året så følg med her på siden . eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mere

Skotland Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Highland

  Vi har et stort udvalg af Single Malt Whisky fra Highland i Brdr. Schmidt vinhandel / gladforvin.dk i Viby Centret der ligger tæt på Aarhus. Vi har bl.a Single Malt fra destillerierne GlenDronach, Tullibardine, Tomatin, GlenGlassaugh osv.

  Vi har altid nogle flasker åben så kom ind i butikken og få en whisky snak og en dram :-)

 • Chess Malt Collection

  The Chess Malt Collection.

  Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme og gæstfri mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. Med The Chess Malt Collection får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden kuldefiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. Bliv medlem af Collectors Club – helt Gratis Et medlemskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com, hvor du også kan tilmelde dig et nyhedsbrev, for at blive den første der får info om de nye aftapninger.

   

 • Islay
 • Øerne

  Stort udvalg af whisky fra øerne i Skotland vi har mange forskellige aftapninger af Arran destilleri

 • Speyside

  Stort udvalg af whisky fra Speyside i Skotland, vi har bl.a fra destillerierne Spey destillery, Benriach, Glenmorey osv

 • Campeltown
 • Blended whisky